Sobre nosaltres

Abans del satori
tallar llenya i acarrejar aigua,
després del satori
tallar llenya i acarrejar aigua.
— Proverbi Zen


El procés és el més important. No importa les vegades que calga recomençar sino l’experiència de recòrrer el camí és el més que importa. Cal centrar-se en les errades per millorar l’aprenentatge i progressar.

Aquest bloc és un intent de compartir els recursos que posem en marxa per tal d’educar a una persona, en aquest cas a un xiquet.

Té tres objectius:

  • Encendre l’espurna de la curiositat.
  • Acompanyar el procés d’aprenentatge.
  • Aprendre a fer les coses de forma diferent.

Pensem amb tot el que guanyaríem si cada pare compartira els recursos que fa servir per tal que el seu fill aprenga un contingut. Doncs bé, en la mesura del que ens siga possible compartirem els recursos per tal que més gent es beneficie i tothom puga arribar a l’objectiu essencial de l’educació construir-se com a persona en aquesta societat.

Si t’agrada o bé tens alguna crítica que fer pots deixar els teus comentaris. Ens reservem el dret de no publicar comentaris no adients al contingut u ofensius.

El nom del bloc té a veure amb aquest vídeo…

La simbologia del llagostí té a veure amb els conceptes de fertilitat i creixement.

10 pensaments sobre “Sobre nosaltres

  1. Me parece una idea estupenda. Estaría muy bien que todos los padres tuvieran los conocimientos y sobre todo el tiempo necesario para hacer un blog particular para sus hijos. Unas preguntas:
    – Los audios de los temas ¿de dónde salen?
    – Y los mapas conceptuales ¿son elaborados por el chico? ¿Con qué programa?

    GRACIAS POR COMPARTIR

    • Hola Noelia.

      • Los audios llevan el código [audio http://direccion_carpeta_publica_dropbox%5D
      • Los mapas mentales están generados con el programa Xmind lo tienes en GNU/Linux, Mac OS i Windows. Para que se vean están exportados a imagen. No son elaborados por el niño, aún, pero lo serán cuando coja velocidad de escritura en el teclado.
  2. Gràcies. Estremadament útil, feu una feïna impagable. No tingueu dubte que ens fa un gran paper a la resta de pares i als xiquets. Ànim!!

    • Gràcies pel teu comentari Mafalda Ventura.

      El tema és que cal administrar bé les nostres energies per no fer tots el mateix utilitzant una i altra vegada la mateixa energia per fer els mateixos recursos. Si compartim tots ens beneficiem i ens anem ajudant.

      La idea és que tothom es beneficie, ens alegrem molt d’aquestes paraules.

      A poquet a poquet anem avançant obrint camí en aquest món nou de les TIC. Sembla que ací la eficiència es dispara, per això hem d’aprofitar totes les ferramentes.

      Salutacions

  3. enhorabona aquesta pagina es molt util. Voldria saber si mates esta tambe en valencia perque no ho trobe, parle dels exercisis, sol ho he trobat en castella. Torne a donar.vos l’enorabona. gracies

    • Hola Maria José.

      Els exercicis de mates són difícils de plantejar, ja que necessiten de funcionalitats específiques que de vegades no es basen sols en la identificació/reconeixement.

      La majoria d’exercicis de matemàtiques els recopile d’arreu d’internet, són enllaços a altres pàgines. Quan trobe un exercici que respon al contingut l’enllace prioritzant el contingut a la llengua. Aquest és el criteri. Ja m’agradaria a mí trobar més exercicis en la nostra llengua, però es fa una feina afegida i no sempre és fàcil de trobar-ne.

      Gràcies pel comentari.

  4. hola els temes 10 de castella i valencia no es trobe , encara no estan posats? gracies de tot i enhorabona per la pagina

Deixa un comentari