Iniciem els estudis a l’institut

Han passat 4 anys des que vàrem iniciar el seguiment de l’aprenentatge de forma activa. El 5 de novembre de 2011 vàrem escriure la primera entrada a aquest blog, sense massa pretensions, amb el convenciment de que seria útil i de que caldria facilitar una nova metodologia educativa.

Aquesta ferramenta d’aprenentatge ha esdevingut bàsica al llarg del temps, ha ajudat a desdenvoluplar l’autonomia i la curiositat. Però també ha servit per compartir l’experiència, una experiència oberta i útil estimem.

Respecte a la metodologia hem de dir que ha anat canviant, com canvia de mètode l’ocell que ha d’ensenyar a volar els seus pollets. Més autonomia a mesura que passa el temps. Hem utilitzat diveses ferramentes com ara:

  • Mapes mentals
  • Mapes conceptuals
  • Kanban
  • HotPotatoes
  • eXeLearning
  • Python amb scripts aplicats a les matemàtiques
  • Slides

Hem millorat el coneixement de llenguatges bàsics com html, css, less o python.

Hem aprés, hem gaudit i hem patit, però el que és ben cert és que hem canviat d’etapa. Així doncs, tanquem l’etapa d’Educació Primària, tanquem l’infantesa, amb tot el que això suposa i obrim les portes a la joventut amb els riscos, perills, conquestes i guanys que suposa.

Ens cordem les sabatilles i continuem caminant, si ens vols acompanyat estàs convidat, no sols a mirar sinó també a participar. En cas que no ho estimes oportú pots observar com caminem i pots aprendre, així com ho farem nosaltres a caminar més i millor, a anar ajustant les forces i a gaudir del camí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s